Home iOS 7.1.2 Apple test iOS 7.1.2

Apple test iOS 7.1.2

Apple test iOS 7.1.2
SHARE
, / 5061 0
Apple test iOS 7.1.2

Afgelopen week meldde MacRumors dat Apple op dit moment bezig zou zijn met het testen van het nieuwe besturingssysteem voor onder andere de iPad; iOS 7.1.2. De nieuwe update van iOS zou nog in de testfase zitten en er wordt op dit moment dan ook nog volop ontwikkeld. Een release is voorlopig nog niet aan de orde. Wanneer de release wel zou plaatsvinden is nog niet bekend, maar wij verwachten dat er binnen enkele weken meer duidelijkheid zal ontstaan over iOS 7.1.2.

Wat kunnen we precies verwachten van iOS 7.1.2? Dit is nog niet compleet duidelijk, maar naar verluidt zal het probleem met onversleutelde e-mailbijlagen worden opgelost. In iOS 7 zijn e-mailbijlagen niet beveiligd, waardoor deze eenvoudig in gezien kunnen worden. Natuurlijk zijn bijlagen vertrouwelijk en is het niet de bedoeling dat andere deze kunnen inzien.

Daarnaast moeten de problemen met iMessage ook opgelost zijn met het uitkomen van de nieuwe versie van iOS. Wanneer een iPhone gebruiker nu bijvoorbeeld overstapt naar een toestel dat draait op Android, komt het regelmatig voor dat berichten van de iPhone niet overkomen op het nieuwe toestel. Erg vervelend natuurlijk, aangezien je op die manier misschien belangrijke informatie mist. Met iOS 7.1 moet dit probleem verholpen zijn.

Zodra er meer bekend is over iOS 7.1.2 zullen wij je uiteraard informeren.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.