De tablet wint in het bedrijfsleven
, / 722 0

De tablet wint in het bedrijfsleven

De tablet wint in het bedrijfsleven
SHARE
Home Overig De tablet wint in het bedrijfsleven

De tijd dat we werkten op losse post-its en andere briefjes is eigenlijk zo goed als voorbij. In veel bedrijven is het al gewoon om vanaf tablets te werken. Op deze manier kun je snel aantekeningen maken, altijd informatie delen met je collega’s en ook de andere functies van dit mobiele apparaat zijn een aanwinst. Denk bijvoorbeeld aan meetings opnemen via spraakopname en bellen met klanten via internet.

Bring Your Own Device

Dat er steeds meer gebruikt wordt gemaakt van tablets in het bedrijfsleven, is niet nieuws. In 2016 kwam via Computer Profile uit zo’n 5000 interviews naar voren dat minstens 73% van de tablets een Apple is. Dit heeft echter niet alleen te maken met de eventuele voorkeur van de werkgever. In sommige bedrijven wordt het ook het BYOD-principe gehanteerd, wat staat voor Bring Your Own Device. In dit geval is het dus je eigen tablet van thuis. Je bent al gewend aan dit apparaat en kunt zo op deze manier sneller en efficiënter werken. Het enige wat je hoeft te doen is een zakelijk account aanmaken op je tablet. Zodat je privé en zakelijk makkelijk gescheiden kunt houden.

Advitronics Telecom

 

Bestellen via tablets

Tablets zijn niet alleen populair bij grote bedrijven, maar ook in de horeca. Het mobiele apparaat zorgt namelijk voor supersnelle communicatie tussen klant en personeel. In veel sushirestaurants ligt tegenwoordig een tablet op tafel om de keuze door te geven aan de keuken in plaats van een ‘ouderwets’ papiertje. Deze vorm van automatisering scheelt het personeel een flink aantal minuten per shift, zodat zij zich kunnen focussen op de gerechten tijdig naar je tafel brengen.

 

Advitronics Telecom

Altijd en overal bereikbaar

Dankzij je tablet en een goede internetverbinding ben je verder altijd en overal bereikbaar voor je klanten, dit heet ook wel bellen via VoIP. Dit is zeker zeer handig wanneer het telefonienetwerk is uitgevallen, maar je moet als organisatie wel gebeld kunnen worden of je moet zelf een belangrijk telefoontje plegen. In dat geval helpt Advitronics Telecom je ook graag om dit systeem voor je in te richten, zodat je altijd een back-up hebt wat betreft de bereikbaarheid.

Gerelateerde berichten