Home Gratis iPad acties

Gratis iPad acties

Wil je na een lange werkdag heerlijk ontspannen op de bang hangen met een nieuwe iPad op schoot? Dat kan! Sterker nog, tegenwoordig is de kans groot dat je een gratis iPad kunt bemachtigen! Hoe dan zal je jezelf afvragen? Een terecht vraag. Tegenwoordig geven tal van bedrijven een gratis iPad cadeau, wanneer je bijvoorbeeld een abonnement aansluit of product aanschaft. Pas echter wel op voor de kleine lettertjes in de actie voorwaarden. Vaak snij je jezelf hiermee in de vingers.

Gratis iPad of iPad kopen?

Zoals gezegd zijn er veel bedrijven die een gratis iPad cadeau geven. Wanneer je besluit gebruik te maken van een iPad actie, vraag dan in eerste instantie altijd naar de actie voorwaarden. Daarnaast is het natuurlijk niet de bedoeling om een abonnement af te sluiten om aan een iPad te komen. Je betaalt namelijk ook maandelijkse kosten voor het abonnement.

Wil je geen last krijgen van actie voorwaarden, dan kun je het beste gewoon een iPad kopen. Tegenwoordig hoef je dat om de prijs in ieder geval niet meer te laten, aangezien een nieuwe iPad al erg voordelig op internet verkrijgbaar is. Zonder kleine letters en zonder maandelijkse kosten!

Wil je toch profiteren van de beste gratis iPad acties, dan hebben wij in onderstaand overzicht de beste gratis iPad acties op een rijtje gezet. Misschien ben je toevallig ook op zoek naar een nieuwe energie leverancier, waardoor je direct twee vliegen in één klap kunt slaan.

Oxxio InControl + iPad Air?

Als het gaat om gratis iPad acties, gooit Oxxio hoge ogen met vrijwel één van de beste gratis iPad acties van dit moment! Als je besluit klant te worden bij Oxxio ontvang je namelijk een gratis iPad Air! Ben je op zoek naar een nieuwe energieaanbieder en ook nog eens op zoek naar een iPad? Dan is deze aanbieding voor jou bestemt!

Meer informatie over deze aanbieding

Gratis iPad of ander cadeau bij Castle Telecom

Castle Telecom is een gerenomeerde speler in de telecom branche en onderscheidt zich op positieve wijze door de goede aanbiedingen en acties. Met name als het gaat om gratis cadeaus, gooit Castle Telecom hoge ogen. Wanneer je besluit om een nieuwe abonnement af te sluiten bij Castle Telecom, of wanneer je een abonnement wil verlengen, heb je de keuze uit meerdere cadeaus. De cadeaus zijn niet misselijk, aangezien je kunt kiezen uit de meest fraaie consumenten elektronica, waaronder natuurlijk ook een grats iPad!

Meer informatie over deze aanbieding

Gratis iPad Mini bij abonnement op Telegraaf

Ben je van plan om een abonnement te nemen op de Telegraaf, dan is dit misschien wel het beste moment. Bij een abonnement op de Telegraaf ontvang je namelijk een gratis iPad Mini 16GB. Het abonnement is 2- jarig met een maandelijkse prijs van € 23,95. Hiervoor krijg je dus niet alleen een gratis iPad Mini, maar ook nog eens 2 jaar lang (iedere dag) de Telegraaf op de mat.

Meer informatie over deze aanbieding

Ken je zelf nog een goede gratis iPad actie die ontbreekt op deze pagina? Geef hem aan ons door, zodat wij hem direct aan ons overzicht kunnen toevoegen!