Home iPad algemeen Hoe gebruik jij jouw iPad?

Hoe gebruik jij jouw iPad?

Hoe gebruik jij jouw iPad?
SHARE
, / 41925 0
Hoe gebruik jij jouw iPad?

Apple gooide onlangs hun iPad opstelling weer wat door elkaar, door de iPad 2 naar de achtergrond te schoppen en opnieuw de iPad 4 terug te brengen in het assortiment. De iPad 4 was inmiddels geruime tijd uit het assortiment verdwenen, maar toch besloot Apple de destijds zeer populaire iPad terug te gooien in het assortiment. Voor iedereen die een iets minder dure, maar toch full-size iPad wil, is dit een grote verbetering in vergelijking met bijvoorbeeld de iPad 2. Voor een ieder die op het punt staat om een bepaald type iPad te kopen, wordt de keuze echter misschien wat lastiger. Wil je weten welke iPad het meest geschikt is, dan is het belangrijk om eerst te bepalen waarvoor je de iPad gaat gebruiken. Dit is een erg belangrijke factor bij het kopen van de juiste iPad. Hoe en waarvoor gebruik jij je iPad eigenlijk?

Ik gebruik mijn iPad voornamelijk om te surfen op het web, verschillende forums te bezoeken, Twitter, email en het betalen van rekeningen. – Dennis (iPad liefhebber)

Overal waar je komt zie je wel mensen gebruik maken van hun iPad. Sommige gebruiken de iPad gewoon voor entertainment, terwijl andere mensen de iPad juist weer voor zakelijke doeleinden gebruiken.

Als ik op vakantie ben gebruik ik veel liever mijn iPad dan bijvoorbeeld laptop. Hij is klein en doet precies hetzelfde als mijn laptop. Daarnaast is het met een iPad ook nog eens mogelijk om een foto te nemen. Daniel

Natuurlijk is het niet handig om je iPad mee te nemen naar een bergtop voor het schieten van wat foto’s, maar buiten dit is een iPad wel prima geschikt voor het nemen van willekeurige foto’s en filmpjes. Daarnaast is een iPad ook ideaal voor het kijken van televisie in bed. Wat dacht je van een zakenreis? Een iPad neemt veel minder ruimte in beslag dan een laptop. Dit is een belangrijke reden waarom de iPad onder zakenmensen zo populair is.

Waar komt de iPad voor in jouw leven en hoe- en waarvoor gebruik jij jouw iPad? Deel je ervaringen en laat een reactie achter in de comments.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.