iPad kopen; welke capaciteit heb je nodig?
, / 708 0

iPad kopen; welke capaciteit heb je nodig?

iPad kopen; welke capaciteit heb je nodig?
SHARE
Home Geen categorie iPad kopen; welke capaciteit heb je nodig?

Ben je van plan om een nieuwe iPad te kopen? Dan kan het handig zijn om eerst te bepalen hoeveel capaciteit je iPad nodig heeft. Ben je van plan om enorm veel foto’s op te slaan op je iPad? Dan kan het zijn dat je vast zit aan bepaalde modellen met veel opslagcapaciteit.

iPad kopen voor de beste prijs? Ontvang via Bespaardeals.nl/mediamarkt korting op je iPad bestellen bij Mediamarkt!

Hoeveel capaciteit je precies nodig hebt is lastig te bedenken, maar wij proberen je toch zo goed mogelijk op weg te helpen. Daarom kunnen onderstaande vragen je helpen bij het bepalen van de capaciteit voor je nieuwe iPad:

Hoeveel foto’s ben je van plan om op te slaan op je iPad?

Praat je over honderden foto’s of duizenden? Bij foto’s moet je rekenen op ongeveer 5MB per foto. Wat betekent dat ongeveer elke 200 foto’s een extra GB aan opslag nodig heeft. Als je duizenden foto’s wilt opslaan op je iPad is het verstandig om voor minimaal 64 GB opslag te kiezen.

Heb je momenteel een iPad?

Als je momenteel al een iPad hebt dan is het verstandig om eerst eens te kijken hoeveel ruimte je nu in gebruik hebt. Via instellingen kan je vinden hoeveel geheugen je momenteel gebruikt, zo kan je dit ongeveer als maatregel hanteren bij het kiezen van een nieuwe iPad.

Hoe luister je muziek met je iPad?

Ben je van plan om lokaal nummers op je iPad te plaatsen zodat je zonder internet muziek kunt luisteren? Of gebruik je Apple Music of Spotify? Muziekbestanden die je opslaat nemen geheugen in beslag. De online streamingdiensten nemen daar in tegen geen geheugen in beslag.

Hoeveel apps en films?

Naast bovenstaande is het natuurlijk van belang of je veel of weinig apps en films op je iPad wilt hebben staan. Vooral films kosten enorm veel geheugen, dus als je een groot aantal films op je iPad wilt hebben dan kan je het beste gaan voor modellen met 256 GB geheugen.

Gerelateerde berichten