Home iPad met abonnement

iPad met abonnement

De iPad, wie kent hem niet? Tegenwoordig heeft vrijwel ieder huishouden in Nederland wel één of meerdere tablets tot zijn beschikking. Hoewel ook andere merken als Samsung in opkomst zijn, blijft de tablet pc met het alom bekende appeltje toch de onbetwiste favoriet. En waarom is inmiddels duidelijk. Zo is de Apple iPad de ideale aanvulling op de vaste computer of laptop. Waar een vaste computer veel capaciteit heeft en veel zware programma’s aankan, blijft het grote nadeel toch dat je met een dergelijke computer gebonden bent aan één vaste locatie. Waren laptops vroeger nog zware, logge apparaten met aanzienlijk minder mogelijkheden dan de vaste computer, vanaf 2005 doen de krachtige laptops niet meer onder voor een gemiddelde vaste computer. Met een iPad abonnement ben je verzekerd van internet in heel Nederland.

AanbiederDetailsBekijk aanbiedingen
iPad met abonnement bij BelsimpeliPad Air 2 in combinatie met abonnementBekijk aanbiedingen
iPad Air met abonnement bij Tablet CenteriPad Air 2 in combinatie met abonnementBekijk aanbiedingen
iPad met abonnement bij T-MobileiPad Air 2 in combinatie met abonnementBekijk aanbiedingen
iPad met abonnement bij TyphoneDe beste iPad aanbiedingen met abonnementBekijk aanbiedingen

Hoewel de laptop dus een verbetering is ten opzichte van de vaste computer, kent ook de laptop nog een hoop nadelen. Zo weegt de gemiddelde laptop toch gauw een kilo of vier. Dit lijkt niet veel, maar wanneer je je laptop elke dag mee moet nemen of veel onderweg bent, is dit vaak toch te veel.

De mogelijkheden van een dergelijke gadget zijn eindeloos, zowel met als zonder internet. Neem je de iPad mee buitenshuis, dan heb je natuurlijk niet het snelle draadloze netwerk van thuis. Maar ook daar is aan gedacht; met de nieuwere generatie iPads kun je namelijk ook gebruik maken van mobiel internet. Hiervoor zul je dan wel een zogenaamd data abonnement moeten aanschaffen. Met een dergelijk abonnement kun je dan voor een vast bedrag per maand altijd en overal online zijn. Natuurlijk zijn er wel een aantal dingen waar je op moet letten wanneer je met je tablet gebruik wilt maken van een mobiele data abonnement. Kijk bij de aanschaf van je iPad goed of de tablet ook geschikt is voor 3G.

De huidige modellen iPads zijn hier standaard mee uitgerust, maar wanneer je tweedehands een ouder model iPad of een tablet van een ander merk zou kopen, kan hier nog wel eens verschil in zitten. Wanneer je een iPad hebt die geschikt is voor een mobiele data abonnement, is het vervolgens een kwestie van kijken en vergelijken. Er is namelijk genoeg keuze wanneer je op zoek bent naar een iPad met abonnement. Net als bij gewone mobiele telefonie abonnementen is het bij mobiele data abonnementen ook zo dat er nogal wat verschil zit in de prijs en het aantal MB’s dat je voor een bepaald bedrag krijgt. Ook verschilt de prijs van een iPad en het soort iPad dat je bij een dergelijk abonnement krijgt.

Zo zijn er aanbieders die een iPad gratis bij hun abonnement geven, maar waarschijnlijk betaal je dan per maand een hoger bedrag voor je abonnement. Kies je voor een wat ouder model iPad, dan krijg je deze er vaak gratis bij en ook de kleinere variant van de iPad, de iPad Mini, is vaak goedkoper. Kortom, de iPad met abonnement wordt steeds populairder en voordeliger!