Home iPad accessoires Snellader voor de iPad en iPhone!

Snellader voor de iPad en iPhone!

Snellader voor de iPad en iPhone!
SHARE
, / 6180 0
Snellader voor de iPad en iPhone!

Uit een patentaanvraag die afgelopen week op het internet opdook, kunnen we afleiden dat Apple op dit moment druk doende is met de ontwikkeling van een snellader voor de iPad en iPhone. Deze snellader zou 20Volt kunnen leveren, waardoor het in staat is om razend snel op te laden. De laadtijd wordt ten opzichte van de huidige laders aanzienlijk verkort, wat natuurlijk een zeer goede ontwikkeling is.

Het bericht kwam naar buiten via het betrouwbare PatentlyApple, welke altijd het laatste nieuws brengen omtrent patentaanvragen van Apple. Het belangrijkste is de vraag of de voeding 20V kan gaan leveren, aangezien apparaten doorgaans minder spanning vragen.

Ter vergelijk; de huidige Apple opladers leveren een spanning van maximaal 5V, wat dus maar liefst vier keer minder is dan de te ontwikkelen snellader. Het is nog niet duidelijk of de patentaanvraag van Apple überhaupt wordt toegewezen. Het zou aan de andere kant ook goed mogelijk kunnen zijn dat de fabrikant op dit moment al druk bezig is met de ontwikkeling van de lader. We wachten af.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.